Ratsastustunnit

Meille voit tulla ratsastamaan, olet sitten vasta alkaja tai kokenut konkari.

Tunnit ovat joko yksityistunteja tai voit kerätä 2-3 hengen ryhmän.Meillä voit harjoitella perinteisiä koulukuvioita, hypätä esteitä tai lähteä rentoutumaan maastoon. Istuntaa voit harjoitella liinassa juoksuttaessa.

Ratsastuksen opetuksesta vastaa Rea Koskinen. Hän on  kouluttautunut ratsastuksen ohjaajaksi ja -valmentajaksi. Työvuosia opettamisen saralla on kertynyt 27. Rea on kilpaillut eri lajeiissa yhtä pitkään  ja saavutuksia on ollut mm. kenttä SM-kulta ja maajoukkue edustuksia kenttäratsastuksessa PM-tasolla.

Tuntihevosina toimii tällä hetkellä:

Ilusion eli Illu: PRE-ruuna,-04,kimo, s.156 cm, ko Va A, Re 90 cm.

Illu on miellyttävä ja nöyrä hevonen. Se on pääasiassa kouluhevonen, mutta rakastaa hyppäämistä. Tällä kaudella Illulla on sijoituksia niin koulu-, este- kuin kenttäkisoistakin!

Anjalan Hothead eli Heppu: Welsh Mountain-ruuna,-05,kimo,s.120 cm,ko He A,Re 60 cm.

Heppu on rauhallinen lasten poni. Se on opettanut monta lasta ratsastuksen saloihin. Heppu on myös turvallinen ajoponi. Tällä kaudella Heppu on kilpaillut Annikin kanssa niin koulua kuin esteitä.

Vahton Vänrikki: Suomenpienhevosruuna, -12, rautias, s.145 cm, ko He A, Re 80 cm.

Vänskä on Helmin poika ja yhtä kaunis kuin äitinsä. Myös vauhtia riittää, kun poika pistää parastaan. Nuoresta iästään huolimatta Vänskä osaa ratsastuksen kiemuroita hyvin. Se on mitä kiltein pikkupoika!

Vahton Maybe A Diamond (Maija): FWB tamma, -12, musta, s.162 cm, ko He A, Re 80 cm

Maija on siro, kaunisliikkeinen prinsessa. Menestystä on saatu nuoresta iästä huolimatta ja esimerkiksi jokaisessa kenttäratsastuskilpailussa Maija on napannut upeat sijoitukset! Sulavaliikeinen kaunokaisemme on tallimme suurin hevonen, jolta ei persoonallisuutta puutu!

Vahton Nevisca: PRE tamma, -12, kimo (mustaruunikko), s. 154 cm, ko He B, Re 40 cm

Nevisca on rauhallinen, jokaiselle ratsastajalle sopiva ratsu, joka toimii jokaisessa tilanteessa. Neviscalla emme ole vielä kilpailleet, mutta tuntitoiminta on koko ajan aktiivisempaa. Herkkä, mutta ystävällinen tyttömme on aina valmis uusiin haasteisiin!

1.1.2019 voimaan astuvat uudet tuntihinnat:

Yksityistunti                       25 e

Tunti 2-3                         20e/ per henkilö

Juoksutus 1/2 h                14e

Pontitalutus 1/2h              9e

 

Mikäli haluat valmennusta omalla tallillasi voit kerätä max.4 henkilön ryhmän. Tunnin hinta 40e +matkakulut.

Jos haluat hevosesi tallillemme ratsutettavaksi tai koulutettavaksi maksaa se 550e kuukaudessa.Ei kommentteja

Ei kommentteja.

Kommentointi on suljettu.